2015. november 26., csütörtök

Babaváró kendő az újdonsült anyukáknak

Gyerecsak Egyesület, a Nyíregyházi Babaklub, valamint a Nyíregyházi Babaváró Klub egy csodálatos hordozókendőt indít útjára újszülöttek számára, ezáltal lehetőséget teremtve az újdonsült anyukák számára, hogy megtapasztalják, milyen csodálatos érzés hordozni és hordozva lenni.

Babaváró kendő a vándorbölcsőhöz hasonló elven működik, három havonta pályázaton lehet elnyerni a gyönyörűséges Lenny Lamb kendőt, aminek első használója Dani lett. Édesanyja, Emese már várandósként megismerkedett a kendőkkel, hordozókkal a Babaváró Klubban és nagyon sok előnyét látja a babahordozásnak.


A babaváró kendő májustól egy új családban tesz jó szolgálatot, hiszen ismét meghirdetjük a pályázatot. Ha szeretnéd, hogy a tiétek legyen a Lenny Lamb kendő, küldd el jelentkezésedet az egyesuletgyerecsak@gmail.com e-mail címre 2016. május 1-ig. Nem kell mást tenned, csak mutasd be magadat és családodat illetve, hogy miért szeretnéd, hogy hozzátok kerüljön a Babaváró kendő.
Ezt követően pedig nincs más dolgod, mint hogy figyeld az oldalainkat, ahol 2016. május 6-án hirdetjük ki a nyertes nevét.



Jelentkezz nálunk, hogy ezzel az egyedi lehetőséggel megmutathassuk neked, hogy hordozni és hordozva lenni jó!

A Babaváró kendő története:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése