2017. június 1., csütörtök

Évadzáró foglalkozások júniusban.




    Lassan, de biztosan itt van a nyár, a Nyíregyházi Babaklubban is megkezdődik a tábori élet, azonban addig szeretettel várunk téged és gyermekedet júniusi pénteki programjainkra:

    Június 2-án, ma 1012 óra között
    Mesebirodalom és szabadtéri torna a kicsiknek
    Szóljon a nap a legkisebbekről, miközben édesanyjuk nyugodtan ihat egy kávét, a gyermekeket egy varázslatos világba kalauzoljuk, ahol a képzelőerejüket fejlesztjük. Ezután egy közös tornával mozgatjuk át a picurka testrészeket, mindezt szabad levegőn. A kinti játékhoz jól jöhet váltóruha.
    Június 9-én, pénteken 10-12 óra között
    Babahordozási tanácsadás
    A Nyíregyházi Babaklub 2009 óta működik. Helyi hordozós anyukák hozták létre, akik különböző kendőkben, eszközökben a testükön hordozzák a kicsinyeiket. A kötődő nevelés azt jelenti, hogy a gyermekek igényeit maximálisan szem előtt tartva igyekszünk kialakítani a bizalmat az anyuka, az apuka és a pici között. Ez biztonságot ad neki, minden rezdülésére azonnal tud reagálni a szülő. Sok pszichológus szerint a gyerek édesanyja karjaiban a legnyugodtabb.
    A foglalkozások részvételi díja 700 Ft/ fő
    Június 16-án, pénteken 10-12 óra között
    Kézműveskedés a Nyíregyházi Babaklubban
    Itt az alkalom, hogy az apró kezek ismét alkossanak. Mi is jellemezhetné jobban a nyár vidámságát, mint egy szélforgó? Ezt készíthetik el a legkisebbek szüleik segítségével. Az elkészült műveket együtt elhelyezzük az udvaron, a Babaklub saját kiskertjében. Majd itt folytathatjuk a játékot, trambulinnal, játszóházzal, csúszdával. Mindenkit szeretettel várunk!
    Június 16-án 17 órakor Tölgyes Játszótéren
    Apák Napja
    Az ünnepnek megfelelően kivételes sok apuka jelenlétében sorjátékok, ügyességi feladatok a klub nagyszerű édesapáinak.
    A foglalkozások részvételi díja 700 Ft/ fő
    Szeretettel várunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése