2017. március 19., vasárnap

Babaváró kendőt nyerhetnek a Nyíregyházi Babaváró Klubba látogatók

A Gyerecsak Egyesület, a Nyíregyházi Babaklub, valamint a Nyíregyházi Babaváró Klub egy csodálatos hordozókendőt indít ismét útjára újszülöttek számára, ezáltal lehetőséget teremtve az újdonsült anyukák számára, hogy megtapasztalják, milyen csodálatos érzés hordozni és hordozva lenni.

Babaváró kendő a vándorbölcsőhöz hasonló elven működik, háromhavonta pályázaton lehet elnyerni a gyönyörűséges Lenny Lamb kendőt, aminek első használója Dani és édesanyja, Kindrusz Emese lett. Ezután Nyírbátorba vittük a kendőt Váradiné Vincze Ágihoz és az akkor még pocaklakó Pepéhez. Utoljára Sárosi-Pápai Szilvi mutathatta meg ország-világnak a kendőben kisfiát, Balázskát. A babaváró kendő áprilistól egy új családban tesz jó szolgálatot, hiszen ismét meghirdetjük a pályázatot.


Ha szeretnéd, hogy a tiétek legyen a Lenny Lamb kendő, látogass el hozzánk a Nyíregyházi Babaváró Klubba, hiszen a márciusban részt vevő kismamák között kerül kisorsolásra a szerencsés nyertes.
Nem csak egy hordozókendőt ajándékozunk oda nekted három hónapra, hanem felvértezünk minden tudással, hogy magabiztosan kezdjétek el a hordozást és élvezzétek minden áldásos előnyét.


Várunk szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése