2016. július 29., péntek

Meghívó a klubba



Sziasztok!

Szeretettel meghívunk benneteket a Nyíregyházi Babaváró Klubba.

Az időpont:   2016. augusztus 2. (kedd) 17:00-18:30
A helyszín:    Nyíregyháza,            Geduly Henrik u. 15/B.

A hét témája: Fitten kismamaként – szakértőink válaszolnak
A beszélgetést vezeti: Hockné Dobos Adrienn, a Nyíregyházi Babaváró Klub megbízott klubvezetője

Már maga a várandósság is „sportos” kihívás a női szervezet számára, hiszen az újszülött fejlődése is igénybe veszi a testet, de mindig felmerül kérdésként, vajon szabad-e mozogni, sportolni várandósság idején, és mi az, ami biztonsággal űzhető.

Augusztus a mozgás jegyében telik a Nyíregyházi Babaváró Klubban, hiszen hétről-hétre tippeket adunk ahhoz, hogy milyen mozgásformákra nyílik lehetőség Nyíregyházán. Nálunk megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbet, hiszen szakemberek tartanak bemutatót és válaszolnak kérdéseidre, sőt még ki is próbálhatod a különböző mozgásformákat.

Kedden Márkus Judit dúla fog beszélni arról, hogyan tudod karban tartani a szervezeted a terhesség ideje alatt és átfogó képet kapsz a testmozgási lehetőségekről, milyen előnyökkel jár, ugyanakkor megtudhatod mire kell vigyáznod, hiszen a mozgás terhesség során ugyanolyan fontos, mint a nem várandós életszakaszokban.
Ezt követően Tőzsér Tünde, a SzamBaba alapítója táncba hívja kismamákat. Szó lesz többek között a zene és tánc jótékony hatásairól, amelyet a gyermekek már a pocakban is élvezhetnek.


A tervezett program:
17:00-17:15 Bemutatkozó kör, hogy segítsük az ismerkedést
17:15-18:00 Mozgás pocakosan - Márkus Judit előadásában
18:00-18:30 SzamBaba Tőzsér Tündével

Várunk benneteket szeretettel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése